‘Grounding for Stressramte’

Grounding for stressramte er et effektivt evidensbaseret stresscoaching forløb mod stress herunder kronisk og alvorlig stress. Forløbet gennemføres af Exam. Stresscoach Jørgen Gadegaard Christensen.

Lev Videre og få din hverdag tilbage med et yderst effektivt stressforløb, som hjælper dig, der er ramt af alvorlig stress til at gå fra overlevelsesstrategier til levestrategier™

Varighed

Forløbet er baseret på 7 samtaler a 60 minutter over en periode på to en halv måned.

Indhold

Samtalerne består af 3 elementer som er:

1. Afstresning
2. Stresscoaching
3. Læring

Lokation

Forløbet gennemføres fysisk på Frederiksberg eller online via Zoom.

Priser

Prisen er 900 kr. pr. samtale alt inklusive. Der er ingen binding og forløbet kan opsiges med en uges varsel.

Opstart

Vi kan begynde med meget kort varsel hvis du har et akut behov. Alternativt finder vi et tidspunkt der passer godt for dig.

Jeg tager desværre ikke nye klienter ind i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive til [email protected] og jeg vil kontakte dig når jeg har mulighed for at tage nye klienter ind igen. Er du alvorligt stresset er det vigtigt at få behandlet din stresstilstand hurtigst muligt.

Få 3 gode råd til afstressning, som gratis stress førstehjælp. Ring til mig nu og lad mig finde ud af om jeg kan hjælpe dig. Ring på +45 51 56 99 03.

Bestil 15 min telefonmøde gratis

Har du stress?

Der findes mange stresssymptomer og de kan være forskellige fra person til person.

Mange oplever at de er ekstra trætte, sover dårligt om natten, tænker hele tiden, har uro i kroppen, er irritabel, har let til tårer eller føler sig indesluttet. Hvis du mærker nogle af disse ting kan du være ramt af moderat- eller periodisk stress.

Hvis du mærker at du glemmer ting og er fraværende, at du pludselig får eksem, uforklarlige smerter, større forbrug af stimulanser, du bliver hurtigt aggressiv, er mindre social og får mave- og tarmproblemer så er der stor sandsynlighed for at du har alvorlig eller kronisk stress.

Hvis du oplever flere af ovennævnte symptomer bør du søge læge. Hvis din læge er enig med dig i at du er stressramt og der ikke er tale om andre forhold, så kan jeg hjælpe dig til at få balance i livet igen.

Bestil 15 min telefonmøde gratis

Hvordan jeg hjælper dig

Grounding for stressramte består typisk af 7 samtaler (det kan variere lidt afhængigt af hvor hårdt du er ramt) samt adgang til en mængde ressourcer og værktøjer.

Værktøjer

Du modtager login med adgang til alle de ressourcer og værktøjer du får brug for under forløbet. Værktøjerne er tilgængelig for dig i et år efter at du har afsluttet forløbet. Du får også fremsendt en bog i løbet af den første uge efter samtale 1.

Indledende samtale – 15 min

I den indledende samtale, som er gratis og uforpligtende, fortæller du om dine stresssymptomer. Er der tale om alvorlig eller kronisk stress? Moderat til periodisk stress? Vi forsøger at finde årsag og taler om hvor lang tid du har følt dig stresset. Og om du har opsøgt læge og om du har talt med din arbejdsgiver og din familie om din stresstilstand. Hvis jeg vurderer at jeg kan hjælpe dig aftaler vi tidspunkt for første samtale.

Samtale 1

I første samtale taler vi kort om praktiske ting. Vi taler om hvad stress er og finder ud af hvor stresset du er. I første samtale er der meget fokus på at få dig afstresset fysisk og mentalt og vi ser på din søvn og muligheder for at komme ned i gear. Du bliver introduceret for stressdagbogen, som du skal føre i hele forløbet. Det er et meget vigtigt redskab for dig med henblik på at blive mere kropsbevidst og bliver et uvurderligt redskab til at forebygge stress. Vi går straks i gang med at reducere din stress, ser på din livssituation og går også i gang med læring.

Samtale 2

I anden samtale følger vi op på dit afstresningsforløb og retter programmet til hvis det er nødvendigt. Du får flere vigtige redskaber, du nemt kan bruge og som du sikkert vil implementere i dit liv fremover. Vi taler om hvordan du prioriterer dit liv. Hvorfor det er vigtigt at prioritere dig selv. Vi gennemgår stressdagbogen og du få ny læring. Vi ses igen om en uge.

Samtale 3

I tredje samtale følger vi igen op og du får flere nye redskaber og de fleste mærker allerede her en mærkbar forandring i deres stress og vil måske allerede nu kunne sige at det går lidt bedre. Vi ses igen om en uge.

Samtale 4

I fjerde samtale er der også fokus på opfølgning og vi arbejder med dine nye redskaber. Vi laver en status på din livssituation og taler om at få balance i livet. Fokus ændrer sig til at holde fast i det du har opnået og jeg vil motivere og hjælpe dig til ikke at få tilbagefald. Som altid får ny læring til næste gang. Vi ses igen om en uge.

Samtale 5

Femte samtale ligner samtale 4 bortset fra at du bliver introduceret for nye redskaber og ny læring. Efter samtale 5 ser vi om det er en god idé at vente 2 uger inden vi ses igen.

Samtale 6

Sjette samtale ligner samtale 5. Du vil også her blive introduceret for nye redskaber og ny læring. Nu skal vi sammen vurdere om du er klar til afslutning næste gang. Vi venter 2 uger inden vi ses igen.

Samtale 7

Syvende og sidste samtale. Masser af opfølgning og motivation til at fortsætte. Status på din livssituation og afsluttende samtale. Eventuel vurdering af om der er behov for opfølgning eller en ekstra samtale.

Udbytte

Nu vil du opleve at være afstresset og du har modtaget værktøjer, der kan hjælpe dig til at forebygge stress. Du vil samtidig være i stand til at kende sund stress fra farlig stress og vide hvordan du skal håndtere de forskellige stressformer fremadrettet. Du vil være udstyret med et nyt mindset, som ikke kun vil gavne dig selv, men også dine relationer i familien og på arbejdspladsen.

Bestil 15 min telefonmøde gratis