Alvorlig stress er en tilstand, som heldigvis kan ændres.

Alvorlig stress rammer flere og flere. Ifølge Sundhedsstyrelsen er andelen af voksne med en høj score på stressskalaen steget fra 21% i 2013 til 29% i 2021. Tallet fra 2021 er fordelt på 34% hos kvinder og 25% hos mænd.

Det er meget høje tal og de er højest sandsynligt ikke blevet lavere her i årene efter denne statistik.

Det gode er at alvorlig stress kan behandles. Du kan lære at håndtere stress. Drage nytte af fordelene ved kortvarig stress og undgå langvarig og alvorlig stress.

Er du ramt af stress? Du kan bestille en gratis stresssamtale på 15 minutter hos mig. Så vil jeg fortælle hvad ‘Grounding for Stressramte’ kan gøre for dig.

Jeg er Eksamineret Stresscoach fra ‘Forebyg Stress’ v/Bjarne Toftegaard, som er en af Danmarks dygtigste stressrådgivere. Jeg har selv været ramt af alvorlig og langvarig stress, men er stressfri og har fået et helt andet forhold til håndtering af stress.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at håndtere stress og hjælpe dig til at forebygge alvorlig stress. Det gør jeg med et ‘Grounding’ forløb, som er skræddersyet til stressramte.

Læs mere her

Årsager til stress

Der kan være mange årsager til stress. Uanset årsag handler det om at finde tilbage til sig selv og fjerne sig fra det miljø, som ‘trigger’ stressen.

Det kan være arbejdsmiljøet, som enten er forkert eller det kan være dig som person, der ikke matcher arbejdmiljøet.

Årsager til stress på arbejdet kan være:

 • Høje og uoverskuelige krav
 • Arbejde på forskudte arbejdstider
 • Uklare mål og krav
 • Usikkerhed i jobbet
 • Konflikter med kolleger
 • Dårlig ledelse
 • Mobning og seksuel chikane
 • Mangel på anerkendelse
 • Ingen muligheder for udvikling
 • Manglende Psykologisk tryghed

Årsagen til stress behøver ikke at have relation til arbejdspladsen. Den kan findes i hjemmet, i parforholdet eller familien. Eller den kan have rod i problematisk opvækst eller fra tidligere arbejdspladser eller relationer.

Bestil 15 min telefonmøde gratis

Stresscoaching

Stresscoaching er den bedste måde at håndtere stress på. Stress er nemlig ikke som udgangspunkt farligt eller usundt.

Stress er en naturlig respons, som vores krop bruger for at vi kan mobiliseres og blive skarpe og koncentreret når vi skal arbejde og udføre forskellige opgaver.

Når vi taler om kortvarig stress eller periodisk stress er vi i stand til selv at restituere og komme tilbage til normaltilstand igen.

Taler vi derimod om alvorlig stress og langvarig (kronisk) stress, så er vi kommet i en tilstand hvor vi har behov for hjælp fra professionelle.

Denne hjælp bør bestå af tre elementer:

 1. Afstressning
 2. Stresscoaching
 3. Læring

Den stresscoaching jeg tilbyder kombinerer disse tre elementer over et forløb på 7 samtaler (i gnst).

Forløbet er gennemført på tusindvis med en meget høj succesrate. Der er sågar evidens for at forløbet hjælper stressramte hurtigt tilbage til en normal tilværelse igen.

Det forløb jeg tilbyder kalder jeg ‘Grounding for stressramte’. Jeg tilbyder dig at lande på begge ben igen og komme til at leve videre med viden og værktøjer, som hjælper dig til ikke at blive ramt af alvorlig stress igen.

Læs mere om forløbet her

Remote på Zoom

Uanset om du bor langt væk eller bor i nærheden af mig anbefaler jeg at gennemføre stresscoaching online. Eneste ulempe er at du selv skal brygge kaffen.

Zoom er et trygt rum. Jeg har rigtig god erfaring med at gennemføre mit forløb ‘Grounding for Stressramte’ online. Jeg vil foretrække at vi har kamera på, men det er helt op til dig. Forløbet kan også gennemføres via telefon hvis du føler dig mere komfortabel med dette.

Det er kun en invitation har du brug for at vi mødes fysisk har jeg lokaler på Roskildevej på Frederiksberg. Du vælger det du føler er bedst for dig.

Glæder mig til vi ses.

Bestil et gratis opstartsmøde her