Hvordan jeg kan hjælpe dig til at leve videre i en bedre udgave

Jeg mener ikke det handler om at få et nyt liv, men at leve videre med det fantastiske liv vi allerede har. Det kan godt være at alting ikke er gået, som vi har ønsket. Både på grund af beslutninger vi selv har taget, men også på grund af forhold, som er uden for vores kontrol. Coaching hos mig hjælper dig til at leve videre, med nye mål eller med accept af at dit liv måske er godt nok.

Levestrategier™

Med dybdegående og relevante spørgsmål hjælper jeg dig til at få øje på forhindringer og mønstre du ikke har lagt mærke til før. Jeg hjælper dig også til at erstatte gamle mønstre med nye mønstre, som jeg kalder Levestrategier™. De gamle mønstre er ofte overlevelsesstrategier og forkerte overbevisninger, som har forhindret dig i at leve det liv du gerne vil.

Min coaching teknik er baseret på ‘De 6 trin’ som Sofia Manning har udviklet og uddanner coaches i. Jeg har modtaget træning hos Sofia Manning på Frederiksberg og er blevet guidet af hendes dygtige undervisere og erfarne coaches.

Min coaching er ikke terapi. Dog er jeg opmærksom på at en forhindring ikke kun er et spørgsmål om – f.eks. – at holde fingrene fra en plade chocolade, men at der kan være dybereliggende årsager til at livet leves på automatpilot ud fra rodfæstede men forkerte overbevisninger og uhensigtsmæssige, men nødvendige overlevelsesstrategier.

Mit udgangspunkt er at der ikke er nogen af os der er forkerte og at vi har gjort vores bedste indtil nu. Vi fortjener bare bedre og det er faktisk muligt og i øvrigt aldrig for sent.

Bestil 15 min telefonmøde gratis

Coaching

Den coaching jeg tilbyder er en teknik og en samling af værktøjer, som hjælper mine klienter til at se deres potentiale. I en coaching session ser vi også på om de mål der ønskes opnået er realistiske og ikke er afhængige af andre end klienten selv.

I forløbet identificerer vi forhindringer og transformere dem til muligheder. Mine klienter ender i de fleste tilfælde også med at gå hjem med en plan og en række arbejdspunkter, som skal udnyttes mens der er momentum.

Jeg hjælper selvfølgelig med at følge op på delmål og det endelige mål og vi sørger for at fejre alle sejre, små som store undervejs.

Coaching teknikken anvendes også i et stress forløb, men med et helt andet fokus. Stress anbefaler jeg at få minimeret inden vi går i gang med egentlig coahcing med ambisiøse målsætninger.

Til brug for det har jeg lavet et forløb ‘Grounding for Stressramte’, som hjælper stressramte tilbage i en ‘normal’ tilstand. Læs mere om Stresscoaching her:

Stress Rådgivning

Remote på Zoom

Hvis du bor langt væk eller hvis du er mere komfortabel med at mødes over zoom, så kan det sagtens lade sig gøre. Du skal bare brygge kaffen selv.

Zoom er et trygt rum. I en coaching session og i særlig grad i forbindelse med stress rådgivning er det vigtigt at vi har mulighed for at se hinanden. Vi kommunikere ubevidst med vores ansigtsudtryk, mimik og gestus. Jeg vil derfor anbefale at vores zoom møder er med kamera på. Det er kun en anbefaling og føler du dig mere tryg uden, så gør vi selvfølgelig det.

Glæder mig til vi ses på Zoom.

Bestil et zoom møde her